Antikrunda hos Bältespännarna

Vad är detta för något? Vad är det värt? Detta är frågor som vi inom Sfb, Samlarföreningen Bältespännarna, ofta får. Flera av de områden som vi samlar är inte speciellt väl dokumenterade i kataloger och annan litteratur vilket förklarar många av dessa frågor.

Inom ramen för Sff:s seminarieserie på Stockholmia 2019 kommer Sfb:s timme att inledas med en allmän introduktion till bältespännarfilatelin: lokalpost, fraktmärken, stämpelmärken, brevmärken och så vidare.

• En antikrunda
Sedan tänkte vi agera ”Antikrunda”! Alla som har svenskt eller utländskt bältespännarmaterial – samlingar eller enstaka objekt – och som vill veta något mer eller kanske värdet kan ta med sitt material till vår timme på Stockholmia 2019.

Teve-profilerna Knut Knutsson, Richard Thuner med flera kommer tyvärr inte vara de som svarar på frågor utan några av oss från Sfb. Med vår bakgrund inom olika samlingsområden skall vi försöka reda ut frågetecken, tipsa om var man kan finna mer information samt ge en uppskattning av de olika objektens värde.

• Fredagen den 31 maj
ALLA hälsas hjärtligt välkomna (med eller utan objekt) till rum 34 fredagen den 31 maj kl. 11.00–12.00 för att få veta lite mer om bältespännarnas värld.

Posta en kommentar

Drivs av Wordpress, av Cynatic